Ilse Moen.

"Als junior kun je alles maken,
en kapot maken."

Junior online marketeer

Ilse is junior online marketeer bij Digitalic. Daarnaast is ze Master of Business Administration student. Het liefst wil ze zo veel mogelijk leren over online marketing. In haar vrije tijd gaat Ilse naar haar paarden of is ze te vinden in het bruisende centrum van Utrecht. 

Ilse is een tikkeltje perfectionistisch en ongeduldig. Niets gaat snel genoeg. Marketing automatiseringen die niet direct automatiseren vragen om uitgescholden te worden. Ook voegt ze liever geen een afbeelding in haar scriptie (Word document).

Stoom afblazen doet ze bij haar paard en pony, Graziano & Clooney. Ja, die laatste is vernoemd naar de enige echte George. Je kunt haar ’s nachts wakker maken voor sushi en een goed gesprek. Het liefst over mindset. Haar favoriete boek is De edele kunst van not giving a f*ck. Verder pakt ze keyboardspelen na jaren weer op, houdt ze van terrassen en bezoekt ze vaak barretjes in Utrecht.

LinkedIn | 033-2007430

Ilse Digitalic

Van je collega’s moet je het hebben…

“Ilse is onze vrolijke, knolhobbelende allround marketeer. Werkt hard, want goed is niet goed genoeg en staat altijd klaar om extra klussen op te pakken. Ze weet veel, maar blijft altijd onderzoeken. Ze houdt van kaas en heeft een gespleten persoonlijkheid als het aankomt op hoe je deze moet schaven. Op maandagen en vrijdagen eet ze toetsenborden voor ontbijt, lunch én avondeten als ze weer gaat “TYPEN, TYPEN, TYPEN!” om haar scriptie deadlines te behalen.”

– Jochem

Ontmoet de rest van het team

We ❤ growth

Digitalic groeit en dat willen we blijven doen. We zijn trots op wat we bereiken en willen heel graag doorgroeien. Daarom zoeken we momenteel extra krachten.