Jochem Hövels.

"Joh."

Online marketeer & scrummaster 

Jochem is een enthousiaste online marketeer en tevens ook onze scrummaster. Hij is scherp en houdt van aanpakken. Wanneer hij niet werkt maakt hij muziek of fiets hij in omgeving Utrecht. 

Zijn grootste frustratie? In de woorden van Epictetus: “Mensen raken niet gefrustreerd door dingen, maar door de visie die ze er op hebben.” Behalve onrecht, wordt Jochem hier super gefrustreerd van.

Zijn frustraties laat hij los met muziek, in alle soorten en maten. Jochem drumt en speelt gitaar. Naast zelf muziek maken bezoekt hij al te graag concerten en festivals. Daarnaast zet hij zich actief in voor Stichting Kinderdiabetes. Inmiddels een echte hobby geworden. 

Jochem mag je altijd wakker maken. Het liefst met een goed album die hij nog niet kent of een biertje. Maar ook wanneer je behoefte hebt aan een helpende hand of goed gesprek staat hij klaar!

LinkedIn | 033-2007430

Jochem Digitalic

Van je collega’s moet je het hebben…

“Inmiddels kan ik Jochem niet meer wegdenken bij Digitalic. Hij is echt aanwezig. En met aanwezig bedoel ik een bonk energie, gezelligheid, humor en gedrevenheid. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Altijd in voor een lolletje en niet geheel onbelangrijk hij is onze grote Digitalic Scrummaster. Tevens is hij mijn partner in crime als het gaat om lekkere koekjes en snoepjes, zo blij mee. Blijf wie je bent Jochem want je bent een topper!”

– Sandra

Ontmoet de rest van het team

We ❤ growth

Digitalic groeit en dat willen we blijven doen. We zijn trots op wat we bereiken en willen heel graag doorgroeien. Daarom zoeken we momenteel extra krachten.