Mark Wilmont.

"Laten we het simpel en duidelijk,
houden."

Senior online marketeer

Mark is senior online marketeer bij Digitalic. Over zijn kennis en kunde kunnen we urenlang kletsen. Mark sjouwt een rugzak vol aan expertise met zich mee. Dat praten doen we trouwens niet tegen Mark zelf. Hij is namelijk geen fan van lange verhalen (hij vraagt wel netjes hoe je weekend was). 

Heb je het lef om een lang verhaal te vertellen? Dan dwaalt hij af. Je houdt hem bij de les door duidelijke, heldere, beknopte en open vragen te stellen. “Eigenlijk is het heel simpel. Als je je vraag of probleem niet in een paar zinnen kan vertellen, hoe weet ik echt wat de problematiek is?”

In zijn vrije tijd rent Mark, heel veel. Bij voorkeur door de duinen, het bos of het strand. Wekelijks heeft hij gemiddeld zo’n 45 tot 50 kilometer in de benen. Tijdens het hardlopen, of trail running, is Mark vooral met de omgeving bezig. Ook hier dwaalt hij wel eens af. Hij kijkt niet alleen om zich heen, maar ook naar de grond. Voor je het weet struikel je over een boomstronk en ga je languit (karma voor het afdwalen?).

Verder kun je Mark tegenkomen op festivals en concerten. Voor dat laatste kun je hem ’s nachts wakker maken. Is er geen leuk concert? Dan is een mooie nacht trail run of marsepein ook goed. 

LinkedIn | 033-200743

Mark Digitalic

Van je collega’s moet je het hebben…

“Mark en ik zijn vlak na elkaar gestart . De samenwerking en communicatie tussen ons was direct al ontzettend fijn. Dit komt o.a. door zijn duidelijke manier van communiceren, expertise en kennis op het gebied van strategie, management en marketing. Mark schets een duidelijk beeld van de lopende zaken en houdt iedereen scherp.”

– Tom

Ontmoet de rest van het team

We ❤ growth

Digitalic groeit en dat willen we blijven doen. We zijn trots op wat we bereiken en willen heel graag doorgroeien. Daarom zoeken we momenteel extra krachten.