Sandra Drijgers.

"Eigenlijk, ben ik hier
gewoon de baas."

Officemanager & ondersteunings eindbaas

Sandra is dofficekoningin van DigitalicOp kantoor regelt ze alles. Van officemanagement tot administratie. We noemen haar dan ook ondersteunings eindbaas. Ze steekt graag haar handen uit de mouwen en heeft oog voor details

Ze kan echt niet, maar dan ook echt niet, tegen oneerlijkheid en liegen. Geen bullshit voor Sandra. Haar grootste hobby is paardrijden. Ze is meerdere keren per week te vinden op stal. Daarnaast pakt ze graag haar camera erbij om de allermooiste foto’s te maken. Het liefst van haar twee kinderen.

Haar kids houden haar ’s nachts nog wel eens wakker. Dat is niet altijd even prettig, maar als ze ijs of sushi brengen is het geen probleem! 

LinkedIn | 033-2007430

 

Digitalic-5

Van je collega’s moet je het hebben…

Sandra zorgt ervoor dat alles geregeld wordt wat er te regelen valt. Ze vergeet niks, staat klaar voor iedereen en ze zorgt ervoor dat haar werk echt goed isAls ze er is dan is het gelijk gezellig. De radio staat aan, iedereen krijgt lekkere koffietjes en ze neemt altijd (nee niet soms, echt altijd) iets lekkers mee.

– André

Ontmoet de rest van het team

We ❤ growth

Digitalic groeit en dat willen we blijven doen. We zijn trots op wat we bereiken en willen heel graag doorgroeien. Daarom zoeken we momenteel extra krachten.