Gratis
Google Ads
Audit

Maximaliseer jouw Google Ads resultaten en ontdek de verborgen potentie van jouw  account met onze professionele analyse!

De keuze is aan jou!

0 +
Google ad accounts gingen je voor
Win

waarom?

Bij Digitalic begrijpen we dat het succes van jouw online campagnes cruciaal is voor het groeien van jouw bedrijf. Daarom bieden wij een GRATIS Google Ads audit aan, zodat jij inzicht krijgt in de sterke punten, zwakke plekken en groeimogelijkheden van jouw Google Ads account. 

💡 15 Cruciale punten
Onze Google Ads audit analyseert jouw account op meer dan 15 cruciale punten. Hierdoor krijg je een uitgebreid beeld van de huidige prestaties van jouw campagnes en hoe deze geoptimaliseerd kunnen worden. 

📊 Gedetailleerd rapport
Na de analyse ontvang je van ons een gedetailleerd rapport met onze bevindingen en aanbevelingen. Hiermee krijg je direct inzicht in de verbeterpunten van jouw Google Ads account. 

👥 Persoonlijke toelichting
 
Maar daar blijft het niet bij! Een van onze marketing experts neemt persoonlijk contact met je op om de uitkomsten van de audit toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden. Zo ben je verzekerd van een grondig begrip van de resultaten en hoe je deze kunt toepassen voor een beter rendement.

Vrijblijvend

Meer klanten & meer omzet?

Heb je het gevoel dat jouw huidige campagnes ondermaats presteren of ben je benieuwd of jouw huidige marketingbureau wel alles uit jouw account haalt? Onze gratis Google Ads audit is de ideale oplossing om:

Meer conversies

Realiseer meer omzet met jouw Google Ads campagnes

Verbeterd Rendement

Verhoog je ROI met onze tips

unlock verborgen kansen

Ontdek verborgen kansen en mogelijkheden in jouw account

w

a

t

&

H

O

E

FAQ

Most frequent questions and answers

Om een Google Ads audit uit te voeren, is het noodzakelijk dat wij toegang krijgen tot jouw Google Ads account en bij voorkeur ook je Google Analytics account. Indien je Shopping campagnes hebt lopen, zouden we ook graag een blik werpen in je Google Merchant Center.

Wees gerust, we behandelen alle verkregen informatie met de grootste vertrouwelijkheid. We zullen geen wijzigingen aanbrengen in de accounts. Zodra de audit is afgerond, kun je ervoor kiezen om onze toegang tot de accounts weer in te trekken.

Een van onze collega’s zal binnenkort telefonisch contact met je opnemen. Maar wees niet bang, we komen niet alleen voor de gezelligheid! We zijn juist ontzettend nieuwsgierig naar jouw huidige doelstellingen met betrekking tot jouw Google Ads-campagnes. Waar ligt de focus van het account? Is dit gericht op CPA of ROAS? En is er sprake van één overkoepelend doel of varieert dit per campagne?

Om de zaken nog beter af te stemmen, willen we graag meteen een afspraak inplannen om de audit door te spreken. Na ons telefoontje sturen we je een e-mail met meer informatie over hoe je ons toegang kunt geven tot jouw account(s). Zodra we weten wat jouw doelstellingen zijn en toegang hebben tot het account, gaan we er vol gas tegenaan!

Ja. Er komen GEEN verscholen kosten om de hoek kijken en je zit NERGENS aan vast. 

Haal jij alles uit jouw google ads?

digitalic logo funnel gevuld

Audit aanvragen

De mogelijkheid tot verbetering ligt in jouw handen!

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!