Onze werkwijze.

Digitalic model growth marketing

sprookjes zorgen niet voor groei, bullshitvrije marketing wel.

Bullshitvrije marketing is een data-driven groeiaanpak waarop je kunt bouwen en vertrouwen. We helpen jouw bedrijf groeien op drie manieren.

Digitalic inzicht

inzicht

Data is pas waardevol wanneer het betekenis heeft. Met dashboard(s) en periodieke rapportages geven we je inzicht in de prestaties van je bedrijf en campagnes. Je krijgt grip op acties en ziet in één oogopslag wat werkt. Data wordt goud, letterlijk.

Digitalic growth marketing

growth marketing

Je hebt een groeidoel. En 100 ideeën. De ‘kip-zonder-kop’ tactiek werkt niet meer. Groeimarketing helpt je te focussen op de relevante ideeën. Data is je beste vriend en vertelt je waar en hoe je jouw marketing kunt verbeteren. Groeien is jouw nieuwe normaal.

Digitalic training

training

Growth marketing kun je leren. De training leert jouw marketingteam te werken als een growth team. Je growth team heeft focus, data en actie. Doelstellingen worden vaker en sneller gehaald. Van ineffectieve marketing en onderbuikgevoel-campagnes nemen jullie afscheid. Hallo groeimentaliteit.

zo werken wij.

Jouw plan is uniek maar deze elementen komen daar altijd in voor. 

Compass

We werken plan matig naar jouw doel toe. Daarbij matchen we elke periode of we nog in lijn zijn en richting het juiste doel varen.

experimenteren

Het doel van iedere sprint is om zoveel mogelijk experimenten op te leveren. Want je moet iets proberen om erachter te komen óf het werkt.

meten

Na 3 weken brengen we de resultaten in kaart en laten aan de hand van data zien wat de uitkomsten zijn.

leren

Het voordeel van deze aanpak dat je snel resultaat ziet. Van ieder experiment, ongeacht de uitkomst, leren we.

opschalen

Zien we resultaat? Dan hebben we misschien wel een goudadertje te pakken en gaan we kijken waar we dit experiment kunnen opschalen.

always on

Heeft de aanpak zichzelf bewezen, dan schuift het op naar de 'always on laag': succesvol bewezen campagnes die altijd draaien.