Kamp van Zeist: werken op een historische plek

Afgelopen woensdag kwam er spontaan even een oude kolonel ons kantoor binnenwandelen. Voor ons niet heel opmerkelijk, we ontvangen namelijk wel eens vaker gasten die herinneringen van vroeger komen ophalen. Deze kolonel had van 1963 tot 1968 op Kamp van Zeist gewerkt en was benieuwd of er nog iets was. Tot zijn verbazing stonden alle gebouwen er nog en bleken de online marketeers van Digitalic de oude motorwerkplaats tegenwoordig warm te houden.

Historie Kamp van Zeist

Kamp van Zeist ligt in de bossen tussen Soesterberg en Zeist. Dit militaire terrein bestaat al ruim 200 jaar en zit vol historie. Fransen, Amerikanen, Belgen en ook de Britten hebben zich hier in het verleden gevestigd. Daarnaast herinnert menig bezoeker dit terrein ook nog als Militair Luchtvaart Museum. Dit museum is inmiddels verhuisd naar vliegveld Soesterberg en sinds 2018 is Digitalic neergestreken in één van de panden.

Centrale ligging

Wij zijn heel blij met onze unieke plek op Kamp van Zeist. Ons kantoor ligt zowat in het middelpunt van Nederland en de A28 loopt enkele honderden meters van ons vandaan. Vanuit Amersfoort en Utrecht rijd je binnen een kwartiertje naar ons pand. Er is genoeg ruimte, dus parkeren zal nooit een probleem zijn!

marketing bureau utrecht

Het kantoor van Digitalic

Digitalic is gevestigd in Hal E. Een open werkplaats met genoeg ruimte om rustig te werken, elkaar te ontmoeten en nieuwe ideeën te bedenken. Nieuwe ideeën die we elke dag weer toepassen in onze marketing en advertentie werkzaamheden voor klanten. Wil je meer weten over onze marketing diensten? Lees dan hier meer over onze werkwijze!

Dankzij de aandacht van onze head of growth André Schaap staan er inmiddels tientallen planten verspreid door het kantoor. Samen met de bomen rondom het pand geven deze planten je bijna een soort vakantiegevoel. Neem plaats in de Tabbert caravan of aan één van de picknickbanken om dit gevoel helemaal compleet te maken. Dankzij deze rust vinden veel van onze klanten, partners en vrienden het erg fijn om hier af en toe te werken.

Toekomst van Kamp van Zeist

De toekomstplannen van Kamp van Zeist zijn bij ons niet helemaal bekend, daar gaan de gemeente en provincie over. Men zegt dat het ooit zal worden teruggegeven aan de natuur, anderen zien er liever een nieuwe woonwijk verschijnen.

Wij weten dat we voorlopig nog lekker aan de slag zijn in ons unieke kantoor. En door te creëren, experimenteren en optimaliseren in de online marketing voegen wij op onze manier wederom een uniek stukje historie toe aan dit spraakmakende stukje terrein.