André Schaap.

"Sorry, ik ben een beetje direct
(maar zeg het toch)."

Oprichter & online marketeer

André is oprichter van Digitalic. Hij is al meer dan tien jaar online marketeer en liefhebber van het vak. Doordeweeks is hij bioloog op het Digitalic headquarters. Zijn vrije uren besteedt hij graag aan intensieve crossfitlessen.

De spierpijn van crossfit voorkomt hij met kwark. Heel veel kwark. Een hele pot per dag om precies te zijn. Zijn frustratie maakt hij bijna dagelijks mee. Hij schreeuwt het uit als de afdekfolie scheurt bij het open maken van een nieuwe pot. 

Toch blijft hij doorgaan. Er gebeurt altijd iets geks met hem tijdens crossfit. Ongekend prestatiegericht zo snel mogelijk een bepaalde oefening doen, vaak met lopende klok die de druk verhoogt. De trainingen (WOD’s) brengen André in een bepaalde mindset waar hij verslaafd aan is geraakt. 

Ja, echt waar. Hij is verslaafd. Met 6x per week Crossfit mag je het ook best over een verslaving hebben. Je mag hem hier zelf voor wakker maken ’s nachts. Een goede workout vind hij heerlijk. Net zoals Indiaas eten. 

0631961440 | andre@digitalic.nl | LinkedIn 

Andre Digitalic

Van je collega’s moet je het hebben…

“Het creatieve brein van André staat altijd aan. Net zoals zijn mond. Hij zegt wat hij denkt. De ene keer komt er iets nuttigs uit, de andere keer kijk ik hem wat glazig aan. Ideeën heeft onze chef genoeg. Luisteren, slim inspelen op de situatie, snel schakelen en gas erop. Zijn winnaarsmentaliteit zorgt ervoor dat hij altijd voor het beste resultaat gaat. De 1kg kwark die hij dagelijks naar binnen werkt is dan ook een prestatie op zich. Tegenwoordig lukt het hem om de afdekfolie zonder scheuren eraf te trekken (applaus). We noemen André vaak dictator, maar van top-bottom bakt hij niks.”

– Ilse

Ontmoet de rest van het team

We ❤ growth

Digitalic groeit en dat willen we blijven doen. We zijn trots op wat we bereiken en willen heel graag doorgroeien. Daarom zoeken we momenteel extra krachten.