Tom van den Berg.

"Ik kan eigenlijk zo'n beetje alle vragen
wel beantwoorden."

Senior online marketeer

Tom is senior online marketeer bij Digitalic. Laten we direct met de deur in huis vallen: vingertje wijzen doe je niet bij Tom. Zijn grootste frustratie zijn mensen, zoals jij & ik, die denken dat iedereen behalve zijzelf verantwoordelijk zijn voor problemen. Zoals jij dus, niet ik. 

In zijn vrije tijd speelt hij het liefst competitieve online shooter games. Counter-Strike en Call of Duty zijn z’n favorieten. Verder wandelt hij graag met de hond en ontdekt de hotste koffietentjes. Iets anders hots waar Tom van houdt is een warme apfelstrudel met vanillesaus. Daar mag je hem ’s nachts zelfs voor wakker maken. 

Om maar verder in te gaan op het onderwerp food & beverage, Tom maakt de allerlekkerste broodbeleg-combinaties tijdens de lunch. Speculoos met hagelslag, pindakaas met schuddebuikjes of banaan met hagelslag. You name it, Tom makes it.

Dat geldt trouwens ook voor alle (technische) marketingvragen die je hem stelt. Binnen no-time creëert en bouwt hij oplossingen. Geen wijzende, maar magische vingers heeft Tom. 

LinkedIn | 033-200743

Tom Digitalic

Van je collega’s moet je het hebben…

“Tom is mijn nieuwste collega. Een sympathieke man, fan van data en dashboarding en een koning als het gaat om digital marketing campagnes. Als een vraagstuk einde van de dag niet is opgelost, maar heeft in de avond ineens een oplossing, dan gaat hij direct aan de slag.”

– Mark

Ontmoet de rest van het team

We ❤ growth

Digitalic groeit en dat willen we blijven doen. We zijn trots op wat we bereiken en willen heel graag doorgroeien. Daarom zoeken we momenteel extra krachten.