Nino Felten

"Houd het simpel, vlag en wimpel.

Junior online marketeer

Nino is onze jongste en tevens nieuwste collega. Een duizendpoot op het gebied van alles wat digitaal is. Of het nou gaat om een goed werkende website of om oma die vragen heeft over haar telefoon: Nino staat altijd voor je klaar. 
 
In zijn rol als junior online marketeer helpt Nino onze klanten waar hij kan en wanneer het nodig is. Het liefst zorgt hij voor een zo hoog mogelijk conversie, maar hij helpt je net zo graag met de juiste zoekwoorden op Google Ads. 
 
Zijn favoriete dag in de week? Vrijdag. Want: New Music Friday op Spotify, heerlijk om de nieuwste pareltjes in de Spotify lijsten te ontdekken. Die liefde voor muziek wordt goed gecombineerd met een aantal fijne festivals. De kans is groot dat je Nino daar tegen het lijf loopt. Dat kan trouwens ook in de Johan Cruijff Arena, waar hij als seizoenkaarthouder altijd te vinden is. 
 
Nino combineert zijn werk bij ons met een studie communicatiewetenschappen. Daarom is hij niet de hele week aanwezig, meestal twee à drie dagen. 

 

nino@digitalic.nl | LinkedIn 

Van je collega’s moet je het hebben…

“Het is met wat”

– Ilse

Ontmoet de rest van het team

We ❤ growth

Digitalic groeit en dat willen we blijven doen. We zijn trots op wat we bereiken en willen heel graag doorgroeien. Daarom zoeken we momenteel extra krachten.